Bedrijfsopvolging

Tijd om het roer over te dragen? Kies een kundige nieuwe kapitein

Met hoeveel plezier, hard werk en motivatie u ook heeft gewerkt aan de opbouw van uw bedrijf: er komt een moment dat u moet gaan denken aan bedrijfsopvolging. Een precair proces waarin O2 Corporate Finance u begeleidt in alle facetten en fases, op weg naar een geschikte nieuwe kapitein.

Emotie en ratio in balans

Bij een bedrijfsopvolging lopen emotie en ratio vaak door elkaar. O2 Corporate Finance helpt u hierbij zaken te scheiden en alle facetten in het juiste perspectief te zien. Een prettig professionele en persoonlijke begeleiding waarbij we koersen op een nieuwe en veilige haven voor uw onderneming.

Beoordeling kandidaten voor opvolging

Maar wie is dan geschikt als bedrijfsopvolger van uw onderneming? Heeft u een familielid die de onderneming wil en kan overnemen. Of dient zich een aantrekkelijke derde partij aan. De ervaren adviseurs van O2 Corporate Finance beoordelen eventuele kandidaten voor uw bedrijfsopvolging op potentie. Eveneens kunnen wij voor u, indien gewenst, mogelijke kandidaten voor bedrijfsopvolging polsen. Het is belangrijk om tijdig na te denken over de geschikte bedrijfsopvolger voor uw onderneming. Te denken valt aan:

Familielid

Strategische partij

Financiële partij

Werknemer (Management Buy-out)

MBI-kandidaat (Management Buy-in)

Bedrijfsopvolging fiscaal aantrekkelijk

Bedrijfsopvolging is fiscaal erg aantrekkelijk geworden. Voor ondernemers die van plan zijn hun eenmanszaak, VOF of B.V. voor een aantrekkelijke prijs aan één van hun kinderen over te doen, kan de bedrijfsopvolgingsfaciliteit van belang zijn. O2 Corporate Finance kan u hierin nauwgezet adviseren en begeleiden.

Afspraak?
Bel nu 088-2443687