Historie

Koersend op de toekomst, vanuit een veilige vertrekhaven

O2 Corporate Finance komt als gespecialiseerde adviestak voor Mergers & Acquistions voort uit het kwalitatieve kielzog van O2 Accountants. We koersen dus op de toekomst, vanuit een veilige vertrekhaven.

Een nieuwe windrichting met Mergers & Acquisitions

O2 Accountants telt meerdere vestigingen in Nederland en is ontstaan nadat verschillende accountants zijn samengevloeid tot één organisatie. Binnen deze organisatie ontwikkelde zich al snel een zeer bijzonder specialisme, naast uiteraard de veelzijdige accountantsdiensten van O2 Accountants: hoogwaardige advisering omtrent Mergers & Acquisitions.

O2 Corporate Finance: een nieuw en toch ervaren schip

Deze tak van sport nam een dermate vlucht dat besloten is deze in 2018 te verzelfstandigen binnen de O2 organisatie. De toepasselijke naam? O2 Corporate Finance. De core business? Advisering op het gebied van aankoop en verkoop van ondernemingen, fusies, transacties en financiële ondersteuning voor familiebedrijven, investeerders en management buy in of buy out. Kortom, een langdurige ervaring met een bijzonder specialisme kreeg in 2018 binnen de O2 vloot zijn eigen schip!

Afspraak?
Bel nu 088-2443687