Kernwaarden

Wij geven lucht

Wij zijn altijd serieus als het om mensen gaat. Alleen met gedreven mensen bereikt O2 zijn doelen. Daarom is het belangrijk te investeren in persoonlijke ontwikkeling, het belonen van initiatieven en het cultiveren van een aangename werkomgeving. Hierbij staat solidariteit, plezier en welzijn centraal. Mensen functioneren optimaal wanneer zij goed in hun vel zitten. Daar is een goede balans tussen werk en privé voor nodig. Gaat het thuis niet zo lekker? Dan kan normale werkdruk veranderen in stress. Wij staan altijd klaar om te praten en te ontlasten waar nodig, zodat onze mensen weer vol energie en vertrouwen verder kunnen. Onze eigen mensen staan op de eerste plaats. Daarom passen onze klanten bij onze mensen, niet andersom. Een gelukkige medewerker is een gezonde, effectieve, creatieve medewerker die goed kan samenwerken en zich gewaardeerd voelt.

Wij hebben lef

Onze collega’s hebben vaak ontzettend goede, creatieve ideeën over onze diensten en hoe ons werk beter en slimmer uitgevoerd kan worden. Daarom is verantwoordelijkheid en vertrouwen belangrijk. Vrijheid maakt van collega’s ondernemers. Zo maken wij elkaar, O2 Accountants en daarmee natuurlijk onze klanten steeds beter.

Een goed idee? Door onze korte lijnen is het snel en makkelijk uitvoerbaar.  Wij zijn natuurlijk een accountantskantoor dus wordt er binnen de richtlijnen naar mogelijkheden gezocht en slim omgegaan met kaders. Veel problemen worden naar kansen omgezet. Natuurlijk is het van te voren niet bekend of een idee succesvol wordt. Geloven wij erin, dan proberen wij het gewoon.

Wij zijn professioneel

De accountancywereld verandert continu en wij dus ook. Soms, omdat het noodzakelijk is en soms gewoon omdat het kan. O2 is op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied en heeft de juiste kennis en vaardigheden. Wij blijven altijd leren en onszelf verbeteren. Wij weten waar wij over praten. Zo niet, dan worden er stappen gezet om het beter te doen. Zo worden verwachtingen overtroffen, iets net anders aangepakt en net dat stapje extra gezet. Goed geholpen worden, dat is gewoon normaal.

De technologische ontwikkeling gaat snel en daarom wordt er een automatiseringssysteem opgezet om onze digitalisering en bedrijfsvoering te optimaliseren. Al onze administratie wordt dan gedaan met één druk op de knop. Zo kunnen ligt de focus op de rol van adviseur en analist, sterker nog, de vertrouwenspersoon van het MKB. Data-analyse ondersteunt ons bij het geven van advies en geeft meer inzicht.

Op allerlei financiële onderwerpen houden wij de vinger aan de pols zoals bedrijfsopvolging, financiering, fiscaal advies, fusies en overnames. Naast professioneel en creatief zijn wij ook sterk in communiceren, leidinggeven en natuurlijk in het analyseren van ‘big data’.

Wij zijn verantwoordelijk

Onze klanten, onze eigen mensen en het bedrijf staat op één. De inzet en aanwezigheid van ons allemaal levert daar een belangrijke bijdrage aan. Omdat wij ons graag inzetten en begrijpen wat prioriteit heeft, is er weinig aansturing en controle nodig. Wij werken serieus en gewetensvol. Taken en plichten worden uitgevoerd aan de hand van kwaliteitsnormen.

Wij zijn erg betrokken bij het bedrijf. Wij denken onafhankelijk en hebben een sterke visie op de bedrijfsvoering. Iedereen draagt zijn eigen verantwoordelijkheden binnen het team.

Als er een deadline gehaald moet worden dan werken wij door tot de opdracht is afgerond. Zijn er bij collega’s achterstanden met bijvoorbeeld het controleren van de jaarrekeningen dan bieden wij elkaar hulp aan. Sterker nog, overwerken doen wij hier altijd als een team, nooit alleen. Samen uit, samen thuis.

Afspraak?
Bel nu 088-2443687