Partners

1V7A0208 fotorhz

Hans Liefrink

Partner

Contact

Telefoon: + 31 88 244 3605
Mobiel: + 31 6 30 66 68 93

Profiel

“Vanuit een ondernemerschap, ondernemers adviseren en bijstaan in de ontwikkeling van de organisatie is mijn drive. Niet vanuit de gedachte van de reguliere accountancy, maar wel vanuit het op een betrokken wijze bieden van op maat oplossingen voor diverse vraagstukken die spelen bij het MKB, op alle gebied, daar krijg ik voldoening uit. Oprecht betrokken en het denken in (innovatieve) oplossingen zonder poespas, daar hou ik van.”

Hans is bijna 10 jaar werkzaam geweest in de MKB controle praktijk bij Ernst & Young in Dordrecht en Rotterdam. In 2002 is hij gestart in Culemborg met de opbouw van een accountantspraktijk als zelfstandig ondernemer, samen met studie genoot Patrick van der Sman. Geboren in 1973 en vader van 4 kinderen geniet hij in z’n vrije tijd van vakantie, sport en z’n oldtimer.

Binnen de eigen organisatie en bij zijn klanten is het inzetten van een ieder op zijn eigen krachten een van zijn kernpunten. Adviseren en organiseren vanuit kansen en een positieve blik is zijn manier van werken.

1V7A0215 fotorhz

Teun den Ouden

Partner

Contact

Telefoon: + 31 88 244 3603
Mobiel: + 31 6 42 27 47 39

Profiel

“Wij worden betaald om te denken, het doen hebben wij zoveel mogelijk geautomatiseerd. Complexe vraagstukken analyseren, tot de kern brengen, bijpassend advies leveren en dit uitleggen aan klanten geeft mij veel voldoening.”

Na 11 jaar gewerkt te hebben bij Ernst & Young in de accountancy en de overnamepraktijk heeft Teun in 2010 O2 Audit mede opgericht. Als ondernemer weet hij goed wat er bij ondernemers speelt waardoor hij zich goed in onze klantsituaties kan inleven.

Als vader van twee kinderen is een goede balans tussen werk en privé voor hem belangrijk. In zijn vrije tijd besteedt hij tijd aan zijn gezin en sport.

Als specialist op het gebied van overnames en restructuring heeft hij meerdere projecten tot een succes gemaakt voor klanten. Hij vindt het leuk om de regie te hebben en zaken voor klanten uit handen te nemen.

1V7A0214 fotorhz

Lennard de Pijper

Partner

Contact

Telefoon: + 31 88 244 3620
Mobiel: + 31 6 24 23 20 88

Profiel

Als sparringpartner, accountant en ondernemer echt toegevoegde waarde leveren voor mijn klanten, daar haal ik mijn voldoening uit. Hierbij staan aandacht, persoonlijk contact en duidelijke communicatie voor mij centraal.

Contact met mensen en het verhaal achter de cijfers is de reden dat ik ooit voor dit vak heb gekozen.

Lennard is opgegroeid in de Hoeksche Waard en heeft het vak geleerd binnen de (inter)nationale praktijk van EY. In 2012 maakte Lennard de overstap naar O2 Accountants, waar hij verantwoordelijk is voor de controlepraktijk.

In zijn vrije tijd besteed Lennard veel aandacht aan zijn gezin, vrienden en sport.

22580480626_fffc4e24a5_oz

Hans Ouwens

Partner

Contact

Telefoon: + 31 88 244 3602
Mobiel: + 31 6 51 25 07 18

Profiel

“Maatschappelijke betrokkenheid naast het gewone werk is voor mijzelf belangrijk. Binnen Dordrecht, mijn woonstad, ben ik daarom onderdeel van de organisatie Dordt in Stoom, het grootste stoom evenement op het vaste land van Europa (penningmeester en vice voorzitter). Ook zet ik mij actief in voor Lions IJsselmonde en op bestuurlijk niveau binnen de Lions-organisatie.”

Hans heeft in 2010 in Dordrecht met O2 Audit mede opgericht, na 23 jaar gewerkt te hebben bij Ernst & Young in de internationale praktijk (olie en gas / chemie sector) en het bedienen van grotere DGA/MKB-klanten.

Zijn drive is om samen met de DGA op te trekken zodat voor zowel cliënt als ons het hoogste rendement uit de werkzaamheden gehaald worden. Dit houdt in werken met relatief kleine teams en als partner zeer regelmatig contact hebben met de klant.