Partners

Het team van partners bestaat uit slimme denkers met ondernemersbloed. Alle vier zijn professionals met een eigen specialisme en hebben een diversiteit aan kennis en ervaring. Zij zijn zeer toegewijd aan de klant om samen met hen te ondernemen. Door goed te luisteren wordt er een passende vertaalslag gemaakt naar de behoefte van de klant in de vorm van een vernieuwend advies. Het doel? Het boeken van goede resultaten voor onze klanten. En genieten van het leven terwijl je werkt, voor de klant, voor ons en onze eigen mensen.

Partners

1V7A0208 fotorhz

Hans Liefrink

Partner - Algemeen Directeur

Contact

Telefoon: + 31 88 244 3605
Mobiel: + 31 6 30 66 68 93

Profiel

Loopt over van enthousiasme en verrassende ideeën, denkt in oplossingen en ziet niet snel beren op de weg. Hij voelt aan wat er bij de ander leeft, is betrokken en verliest nooit zijn focus. Zegt wat hij denkt altijd op een sympathieke manier, is gericht op samenwerking en is sterk in adviseren en coaching. Wanneer hij niet aan het werk is klust hij in en om het huis, sleutelt aan zijn oldtimer en fietst kilometers op zijn racefiets.

1V7A0215 fotorhz

Teun den Ouden

Partner - IT Directeur

Contact

Telefoon: + 31 88 244 3603
Mobiel: + 31 6 42 27 47 39

Profiel

Ziet in no time de hoofdlijnen, is doortastend en pakt direct door. Hij is ongeëvenaard als het gaat om het geven van complete, eerlijke adviezen. Zet zijn tanden maar al te graag in nieuwe projecten, geniet van een nieuwe uitdaging en draait zijn hand niet om voor improvisatie. Hij zegt waar het op staat zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Doet wat hij belooft en gaat altijd voor kwaliteit en resultaat. Bovendien is hij ook nog ontzettend competitief ingesteld. In zijn vrije tijd verslaat hij graag zijn tegenstander tijdens een potje Squash.

1V7A0214 fotorhz

Lennard de Pijper

Partner - HR Directeur

Contact

Telefoon: + 31 88 244 3620
Mobiel: + 31 6 24 23 20 88

Profiel

Heeft oog voor detail en bewaakt alle processen nauwkeurig. Hij is integer, kritisch en precies. Weet van de hoed en de rand. Hij geeft de volle 100% voor zijn klanten en mensen, denkt graag mee en weet wat er speelt. Zijn beslissingen en adviezen zijn weloverwogen, praktisch en altijd goed doordacht. Hij is opvallend gedreven in het laten groeien van organisaties en mensen. Zijn vrije tijd besteed hij graag samen met zijn vrouw Cilia en zijn twee kinderen Evi en Tess. Daarnaast houdt hij van feestjes en gezelligheid en is hij sportief.

22580480626_fffc4e24a5_oz

Hans Ouwens

Partner - Financieel Directeur

Contact

Telefoon: + 31 88 244 3602
Mobiel: + 31 6 51 25 07 18

Profiel

De kameleon van ons bedrijf past zich makkelijk aan, denkt razendsnel en is pas tevreden als een onderneming draait zoals deze moet draaien. Zijn betrokkenheid zorgt ervoor dat hij van alles op de hoogte is. Een vertrouwenspersoon waar je op en mee kunt bouwen. Hij doet er alles aan om zijn klanten vooruit te helpen. Hij is altijd eerlijk, ook wanneer het niet zo leuk is om te horen.

“Het geeft een ontzettend goed gevoel en ik heb ook nog eens een gezellige middag.”

Als geen ander zet hij zich in voor de stad Dordrecht en diverse goede doelen. Het ene moment maakt hij speeltuinen speelklaar en het volgende moment haalt hij geld op voor Stichting Hulphond of werkt mee aan de organisatie van Dordt in Stoom en het golftournooi.

Vestigingsdirecteur

profielfoto-berry-651d357dc3be64ccb372c0acd0131f36

Berry van 't Hul

Vestigingsdirecteur

Contact

Mobiel: + 31 6 384 227 91

Profiel

“Naast mijn werkzaamheden als registeraccountant vind ik het net zo belangrijk om met de ondernemer mee te denken over de toekomstplannen. Een jaarrekening laat goed zien hoe het bedrijf het afgelopen jaar heeft geacteerd. Vervolgens pak ik mijn rol als  businesscoach en geef de ondernemer inzicht in hoe zijn bedrijf er voor staat en bespreek wat hem bedrijfsmatig bezig houdt. Het komt neer op de vraag of een bedrijf nog in de pas loopt met de eigen doelstellingen.”

Berry van 't Hul heeft 26 jaar ervaring in de Accountancy waarvan 15 jaar als partner. Hij is sinds de zomer van 2019 verantwoordelijk voor het aansturen en uitbouwen van de vestiging in Ede, een  mooie uitdaging in een steeds veranderende markt. Berry heeft ruime ervaring en een heldere visie op de Accountancy die uitstekend past bij ons.

Geboren en getogen in Nunspeet en nu samen met zijn vrouw en 3 kinderen woonachtig in Putten. Zijn vrije tijd besteed hij graag aan zijn gezin, ‘lekker buiten bezig zijn’ en sporten.

 “Het is allemaal erg snel gegaan, maar ik voelde meteen dat O2 bij me past. De mensen kennen elkaar goed en hebben met elkaar een groeiende en lerende organisatie neergezet. O2 heeft oog voor mensen, zowel voor klanten als medewerkers en zo komen zij tot een mooi resultaat. Het voortdurend streven naar vooruitgang valt mij op en daar wil ik graag aan bijdragen. Daar krijg ik veel positieve energie van.